Mergi la conţinutul principal
Lotul de performanță Climb Again
Lotul de sportivi de performanță al Asociației Climb Again este format din copii și tineri cu nevoi speciale care au început prin a practica escalada ca terapie pentru dizabilitate.
Cu pași mici spre visuri mari – susținuți de KFC
Recunoaștem: ne place tare mult să lucrăm cu copii. Sunt creativi, deschiși, se bucură cu totul și, dacă le dai suficientă încredere, pot face orice. Deoarece credem în abilitățile copiilor cu dizabilități din România, toamna asta, o data cu inceperea anului scolar am reânceput activitatea de terpaie prin escalada intr-o noua formula, cu mai multi copii.
Aducem noi copii curajoși la terapia prin escaladă, alături de Viva Credit
La Climb Again, am început un nou proiect! Ne dorim ca din ce în ce mai mulți copii cu nevoi speciale să descopere beneficiile escaladei ca terapie. Climb Again este locul unde împreună depășim imposibilul! Așa că am lansat alături de Viva Credit și în colaborare cu Direcțiile de Asistență Socială din Capitală o campanie care își propune să apropie cât mai mulți copiii, precum și părinți, și instituții de terapia prin escaladă.
Căutăm un Project Manager @Climb Again
Noi luptăm să le dăm încredere copiilor cu dizabilități că niciun zid nu e prea înalt o dată ce te-ai cățărat pe el. Acum avem nevoie de un om care să ne ajute să creștem, să muncim mai organizat, să devenim mai eficienți.
Maratonistul Daniel Nica susține Climb Again
Maratonistul Daniel Nica intră în cursa din deșertul Gobi pentru a susține participarea tinerilor români cu dizabilități antrenați de Climb Again la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie.