Caravana Climb Again e pe roate!

 

Am dat startul, caravana de cățărat e prin țară! Timp de trei săptămâni, până pe 27 mai, plimbăm panoul mobil de cățărat între București, Buzău și Cluj într-un efort de promovare a escaladei în școlile pentru deficienți de vedere din cele trei orașe. Este unul din paşii pe care îi facem pentru a extinde proiectul Climb Again şi în alte oraşe, așa că îi vom avea alături de noi și pe cățărătorii din comunitățile locale, să voluntarieze alături de brigada noastră puternică de filatori ;).

Regina Elisabeta2

În București am vizitat Liceul Tehnologic Special „Regina Elisabeta”, în Buzău mergem la Liceul pentru deficienți de vedere, iar la Cluj-Napoca ne vedem cu elevii de la Liceul special pentru deficienți de vedere, în fiecare câte o săptămână. În fiecare școală amplasăm panoul mobil în curte şi începem cu o după-amiază de împrietenire, în care micile vedete Climb Again, profesorii şi antrenorii lor vor povesti despre experienţele şi realizările la cățărat ale copiilor care vin la antrenamentele din București.

Regina Elisabeta3

După acomodare, instructorii Climb Again invită la cățărat pe panou, oră de oră în fiecare zi a săptămânii, sute de copii și tineri cu deficiențe doritori să descopere o nouă pasiune.

Dacă sunteți din Buzău sau Cluj, hai să ne cunoaștem! Lăsați un semn aici dacă vreți să ne faceți o vizită în școli și să-i încurajați pe copii.

Regina Elisabeta4

Regina Elisabeta5

Foto: Mircea Struțeanu

 

Etichete: , , , , , , , ,