Escalada, terapie pentru dizabilitate

 

Știm cel puțin un motiv pentru care copiii se bucură că încep școala – asta înseamnă că reiau și antrenamentele de cățărat. E al treilea început de an școlar pe care îl prindem, și de data asta avem ocazia să aducem copii din toate clasele pe panou… chiar la ei în școli.

Lansăm programul Escalada, terapie pentru dizabilitate, ocazie cu care în septembrie avem de construit un panou mobil de cățărat cu care să mergem direct în curțile și sălile de sport ale școlilor speciale din București. Toamna asta ne-am propus să explicăm beneficiile escaladei și să inițiem în acest sport 100 de copii beneficiari cu deficiențe de vedere, de auz și copii autiști de la Asociația Puzzle.

Cosmin, cățărător cu deficiență de vedere

Povestim pe parcurs cum ne iese, aici pe blog și pe facebook.

 

*****

Pentru oferte de achiziție pentru acest proiect, vezi mai jos. / For acquisition offers regarding this project, please read below.

***

În urma ofertelor depuse pentru achiziția panoului mobil, câștigătorul considerat pe criteriul cel mai mic cost este firma Boulderwande, cu o ofertă de 36.902,9 RON (fără TVA). / Considering the lowest price criteria in the acquisition procedure for the climbing wall, the constructor will be the Boulderwande company, with a proposed offer of 36.902,9 RON (VAT not included).

***

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție numită mai jos s-a extins până pe 28 septembrie, ora 17. / The deadline for submitting offers regarding the acquisition stated below has been extended to the 28th of September, 5 PM.

***

Procedura de achiziție a panoului mobil s-a refăcut, noul termen limită de depunere a ofertelor este până pe 21 septembrie, ora 17. Documentația se descarcă pe linkurile de mai jos, în română sau engleză. / The acquisition procedure for the climbing wall has been reopened, the new deadline for submitting offers is the 21st of September, 5 PM. The documentation can be found in English on the EN link below.

***

Invitație pentru oferte de achiziție a panoului mobil RO/EN, până pe 12 septembrie, ora 16. / Open invitation to submit offers for the acquisition of the climbing wall until the 12th of September, 4 PM (in English on the EN link).

 

*****

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Pentru informații despre Fondul ONG în România accesați www.fondong.fdsc.ro.

Etichete: , , , , ,