Trofeul României și o dezbatere Climb Again la Brașov

 

Sâmbăta asta facem o excursie la Brașov, la a doua etapă din Trofeul României la Bouldering. Avem doi copii în concurs, pe Florin și Mădălin, amândoi adolescenți cu deficiențe de auz. Florin e sportiv Climb Again cu state vechi deja, de vreo 2 ani în programul nostru pentru tineri cu deficiențe senzoriale. Mădălin s-a apucat de cățărat de numai câteva luni și deja a prins suficientă motivație pentru un concurs; îl ajută și faptul că e printre cei mai ascultători învățăcei ai noștri, ce-i drept :).

Trofeul României la Bouldering BV - afiș

 

După calificări și înainte de finală, o să ne luăm o oră să stăm de povești cu brașovenii care vor să afle mai multe despre misiunea noastră, despre beneficiile cățăratului în cazul copiilor cu nevoi speciale și despre cum modelul nostru de lucru se poate replica și în alte săli de cățărat din țară. O să povestim despre programul Escalada, terapie pentru dizabilitate, dar și despre activitățile conexe pe care le avem cu copiii. Începem de la ora 18, la un ceai în sala de recepție de la etaj.

Programul evenimentului și regulamentul competiției sunt aici. Mulțumim sălii Naturalhigh pentru primirea călduroasă – ne vedem curând!

 

*****

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Pentru informații despre Fondul ONG în România accesați www.fondong.fdsc.ro.

 

Etichete: , , , ,