Mergi la conţinutul principal

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

IMPLICĂ-TE ȘI REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT SAU VENIT AL COMPANIEI TALE

Societățile comerciale care plătesc impozit pe profit, dar și IMM-urile care plătesc impozit pe venit,  pot direcționa 20% din impozit către sectorul non-profit. 

Dacă ai o companie sau o microîntreprindere, îi poți ajuta pe copii și tinerii cu nevoi speciale să beneficieze de servicii de terapie prin escaladă și consiliere psihologică.

Care sunt pașii pentru a direcționa 20% din impozit?

Dacă ești microîntreprindere contractul și plata trebuie să fie efectuate până la finalul fiecarui trimestru. 

Companiile plătitoare de impozit pe profit pot face acest lucru oricând în timpul anului.

  • Se calculează suma reprezentând 20% din impozitul pe profit și suma reprezentând 0,75% din cifra de afaceri. Sponsorizarea acordată este limitată la valoarea cea mai mică dintre cele două sume calculate și se va deduce din impozitul pe profit datorat statului.
  • Societatea semnează contractul de sponsorizare de mai jos și virează în  contul bancar suma dorită, până la finalul fiecărui trimestru.
  • Societatea transmite contractul semnat și stampilat pe adresa cristinapascanu@climbagain.ro, cu titlul “Contract de sponsorizare”. ONG-ul va returna un exemplar semnat și stampilat.

Stă în puterea ta să decizi destinația banilor pe care oricum i-ai plăti către stat. Dar, dacă alegi să îi direcționezi, fapta ta înseamnă un ajutor real pentru cei aflați în dificultate.

DESCARCĂ AICI CONTRACTUL
DESCARCĂ AICI GHIDUL SPONSORIZĂRII

îți mulțumim!