Donație directă

Orice sumă pe care o donezi e un ajutor în continuarea proiectelor noastre de integrare a copiilor cu nevoi speciale și se va reflecta în rapoartele noastre de activitate anuală.

Sau fă un transfer prin bancă către asociație:

Asociația Club Sportiv Climb Again
IBAN RO60RNCB0290140485940001
Cod Fiscal 32800486
BCR sucursala Apusului, Militari

2%

Direcționează 2% din impozitul tău pe venit cauzei pe care o susții, fără nicio altă cheltuială, fie că ești salariat sau ai realizat venituri din activități independente. Tot ce trebuie să faci e să depui unul din formularele completate mai jos până pe 25 mai la administrația financiară de care aparții.

Dacă ești salariat

Dacă în anul fiscal precedent ai obținut venituri ca salariat, completează secțiunea I a declarației 230 cu datele personale. Secțiunea III.2. este deja completată cu datele noastre, iar suma va fi calculată de un cadru fiscal.

Declarația 230 pentru salariați ↓

Dacă ai venituri din activități independente

Dacă în anul fiscal precedent ai realizat venituri din activități independente, completează declarația 200 și depune-o până la 25 mai. Am completat noi deja Secțiunea III.2. cu datele Asociației.

Declarația 200 pentru alte venituri ↓

20%

Ești antreprenor sau manager?
Sponsorizează-ne cu 20% din impozitul pe profitul pe care îl are firma ta. Încă din 2004, aceasta e o facilitate fiscală care presupune un simplu contract de sponsorizare, fără alte cheltuieli din partea firmei. Trebuie ca suma să nu depășească 3 la mie din cifra de afaceri, iar plata să fie făcută până la data de 31 decembrie a anului fiscal în curs.

Descarcă contractul de sponsorizare ↓

Tricouri Climb Again

Poartă mesajul Climb Again și spune povestea celor depășesc imposibilul în fiecare zi. Donația recomandată de noi pentru un tricou este de 50 de lei: astfel plătești producția tricoului tău și faci ca un alt tricou să ajungă gratis la unul dintre copiii Climb Again.

Sau mergi direct în magazinele sportive de la Sala Carpatic, Fabrica de Cățărat și Vertical Spirit.

Tricou bleu Climb Again
Trimite comanda →

StartUp

Contribuie la pregătirea unui copil la escaladă în timp ce vii chiar tu la cățărat! Climb StartUp este o invitație la sala de escaladă pentru voi, adulți, prieteni și colegi de birou care vreți să fiți inițiați în acest sport. Câștigul din fiecare ședință plătită este folosit pentru finanțarea cursurilor săptămânale de escaladă ale copiilor nevăzători de la Școala pentru deficienți de vedere.


Finanțează o grupă de copii
la un antrenament prin

Climb Again StartUp
pentru curioși

 • ședință de inițiere în escaladă de 1.30h
 • pentru minim 8 curioși
 • 65lei/persoană
 • include echipamentul necesar și magneziu.

Alege →


Finanțează o grupă de copii
la două antrenamente prin

Climb Again StartUp
pentru încrezători

 • ședință de inițiere în escaladă și bouldering de 1.45h
 • pentru minim 6 încrezători
 • 100lei/persoană
 • include echipamentul necesar și magneziu.

Alege →


Finanțează o grupă de copii
la trei antrenamente prin

Climb Again StartUp
pentru entuziaști

 • ședință de inițiere în escaladă
  și bouldering de 1.45h
 • pentru minim 6 entuziaști
 • 140lei/persoană
 • include echipamentul necesar, magneziu și un tricou sportiv Climb Again cadou.

Alege →

Voluntariat

Hai să dai o mână de ajutor între cursuri! Dacă ești student la facultățile de sport, psihologie sau sociologie și asistență socială, noi te primim să faci practică în cadrul unor proiecte de integrare a copiilor cu nevoi speciale. Încheiem contract de voluntariat și eliberăm certificatul și raportul de activitate pentru fiecare colaborator, așa cum prevede legea voluntariatului →.

Aplică acum →

Sau dacă vrei, te punem pe lista oamenilor care ne-ar putea ajuta cu câte ceva atunci când situația o cere.