Mergi la conţinutul principal

Panouri școli speciale

Venim în școli

cu panouri speciale pentru cățărat!

Am mers în câteva școli pentru copii și tineri cu deficiențe de auz și de vedere și i-am ajutat să capete încredere în ei.

Încă din primul an de activitate, am încheiat parteneriate cu Școala Specială pentru Deficienți de Vedere (sector 2) și Școala Specială pentru Deficienți de Auz Sfânta Maria (sector 6) din București.

Pentru că rezultatele au fost peste așteptări, iar numărul copiilor implicați și abilitățile lor au crescut de la an la an, în 2018 am înlocuit panoul de escaladă din sala de sport a Școlii Speciale pentru Deficienți de Auz Sfânta Maria cu unul mai înalt, cu mai multe trasee și cu un design atractiv.

În 2015 am montat câte un panou de escaladă la cele două școli, iar un an mai târziu, în cadrul programului „Escalada, terapie pentru dizabilitate” am achiziționat un turn mobil de escaladă care a fost amplasat în curtea Școlii Speciale pentru Deficienți de Vedere. 

Echipa noastră organizează din 2015 antrenamente săptămânale la cele două școli, pe parcursul anului academic. Având ca obiectiv să ajungem la un număr cât mai mare de copii și tineri, în cadrul antrenamentelor de la școli participă ori de câte ori se poate și cei de la Liceul tehnologic Special nr. 3 (sector 2) și Școala Specială Constantin Păunescu (sector 6).